ورود
ثبت نام
منوی سایت
چک لیست مدارک لازم برای سفارت هلند

در این مطلب قصد داریم شما را با ۲۰ مدرک لازم برای سفرهای توریستی، تجاری، ورزشی، و وقایع فرهنگی در هنگام مصاحبه وقت سفارت هلند جهت اخذ ویزای شینگن هلند همراه مسافر باشد، آشنا کنیم. جهت دریافت ویزای توریستی هلند نیز همین مدارک به جز بند مربوط به ارائه دعوتنامه معتبر (بند ۱۲) مورد نیاز است. جهت کسب اطلاع از هزینه و قیمت ویزای هلند با ما تماس بگیرید.

مطلب مشابه:  راهنمای تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

چک لیست مدارک لازم برای سفارت هلند

• فرم درخواست ویزای شینگن که به صورت رایگان از سایت سفارت هلند دانلود شده و خوانا پر شده باشد که مهر متقاضی در آخر آن ضمیمه شده است.

• پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

• کپی از پاسپورت

• کپی از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی

• کپی از صفحات پاسپورتی که مهر ویزاهای شینگن قبلی و ویزاهای سایر کشورها بر روی آن حک شده باشد.

• در صورت همراه داشتن کودکان، گواهی تاییدیه تولد الزامی است.

• فرم شینگن پر شده برای کودکان که امضای والدین یا قیم قانونی کودک بر روی آن درج شده باشد.

• گواهی محضری رضایت پدر و مادر برای مسافرت کودک در صورتیکه کودک تنها با یکی از والدین مسافرت کند.

نکته: اگر در صورتیکه دادگاه خانواده حضانت کودک را به شخص خاصی (قیم قانونی) و یا به یکی از والدین واگذار کرده باشد، داشتن حکم دادگاه در روز  مصاحبه در سفارت الزامی است.

مطلب مشابه:  ویزای توریستی شینگن و انواع آن

• در صورتی که کودک در سن مدرسه باشد، گواهی رضایت مدرسه وی الزامی است (اگر مسافرت در حین ایام مدرسه باشد).

• ارائه دقیق مدارک شغلی، میزان درآمد، جزییات هدف از سفر

• در صورت کارمند بودن فرد متقاضی، ارائه برگه مرخصی از کارفرما الزامی است.

• ارائه دعوت‌نامه معتبر از کمپانی، سازمان و …

• دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ که در شش ماه اخیر گرفته شده باشد که ۷۰ درصد صورت و شانه به بالا را نمایش دهد.

• ارائه جزییات دقیق سفر به سفارت، مشخص کردن تمامی کشورهایی حوزه شینگن که قصد سفر بدانها را دارید، ارائه هتل محل اقامت، وچر پروازی و مشخص نمودن مدت زمان اقامت در محدوده شینگن الزامی است.

• تمامی مدارکی که ثابت کند هدف شما از سفر برای یک هدف تجاری، فرهنگی و یا ورزشی است.

• ارائه گردش حساب بانکی سه ماه اخیر

• ارائه لیست بیمه برای کارمند یا کارفرما

• مدارکی که بازگشت شما را به وطن ثابت می‌کند.

• بیمه نامه مسافرتی معتبر که حداقل تا سقف ۳ هزار یورو هزینه‌های درمان را پوشش دهد و تا زمان بازگشت شما به ایران معتبر باشد.

• مبلغ ۶۰ یورو سفارت در زمان مصاحبه

 

مشاوره رایگان در خصوص ویزای شینگن - رفع ریجکتی

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید