ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای شینگن پرتغال

ویزای پرتغال شینگن

ویزای پرتغال ( شینگن ) و مدارک لازم برای اخذ آن هدف از مقاله زیر است. پرواز آرام آبی سعی دارد تا با استفاده از این مقاله اطلاعات مفیدی در اختیار خوانندگان و دنبال‌کنندگان ویزای شینگن قرار دهد. قبل از هر چیز لطفا به این نکته توجه کافی داشته باشید در صورتیکه قبلا از یکی از کشورهای حوزه شینگن ریجکت شده باشید، به هیچ عنوان از برای اقدام مجدد جهت اخذ ویزای شینگن از این سفارت اقدام ننمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای پرتغال

۱) برای هر فرد همراه خود باید فرم ویزای شینگن پرتغال جداگانه‌ای پر شود. در پر کردن فرم نهایت دقت را به جا آورید.

۲) ۲ قطعه عکس رنگی که اخیرا گرفته شده، ۸۰ درصد چهره، سرشانه به بالا با زمینه سفید.

۳) فتوکپی (ترجیحا فتوکپی رنگی) از تمامی ویزای اخذ شده از سایر کشورها چه این ویزاها (اعم از ویزای شینگن و یا ویزای سایر کشورها) در پاسپورت جدید شما باشد و چه در پاسپورت قدیم شما.

۴) ارائه گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه. دقت داشته باشید تا این پاسپورت حداقل باید سه ماه اعتبار داشته باشد.

۵) ترجمه از کلیه صفحات شناسنامه.

۶) سند ازدواج و ترجمه آن (در صورت وجود).

۷) مدارک شغلی و مالی که در آنها باید موارد زیر رعایت شود:

      الف) معرفی نامه از محل کار به زبان انگلیسی و یا ترجمه انگلیسی آن.

      ب) روزنامه رسمی کشور (اصل و کپی آن) یا درج آگهی ثبت شرکت (ترجمه به زبان انگلیسی).

      پ) کپی از تغییرات شرکت.

      ت) اصل کارت بازرگانی و کپی آن.

مطلب مشابه:  ویزای فنلاند

۸) چناچه شرکت شما مسئول پرداخت هزینه‌های اقامت شما در پرتغال می‌باشد، باید در نامه صریحا قید گردد.

۹) ثابت نمودن این مهم که شرکت شما، شرکتی فعال و پررونق است.

۱۰) فیش حقوق دریافتی (به یاد داشته باشید اولین و آخرین ماه حقوق دریافتی الزامی است).

۱۱) لیست بیمه

۱۲) ریز تمکن مالی به زبان لاتین

۱۳) گردش حساب سه ماه اخیر

۱۴) در صورت داشتن دعوت‌نامه باید به جزیئات زیر توجه شود:

  الف) در صورت داشتن دعوت‌نامه، باید تمامی جزیئات در آن لحاظ شده باشد. این جزیئات عبارتند از: نام درخواست دهنده، علت از سفر مسافر، مدت اقامت شما در پرتغال. در ضمن توجه داشته باشید تا کاملا این نکته باید معلوم گردد که آیا شرکت دعوت‌کننده مسئول پرداخت هزینه‌های اقامت شما در کشور پرتغال خواهد بود و یا خیر.

۱۵) در صورتی که شما به نمایندگی از شرکت خود دعوت شده‌اید، باید اصل قرارداد نماینندگی و کپی از آن به سفارت ارائه شود.

۱۶) اثبات همکاری‌های گذشته شما با شرکت دعوت‌کننده و یا دیگر همکاری‌های بین‌المللی.

نکته: توجه داشته باشبد ارائه بارنامه و یا پیش‌پرداخت‌ها (به منظور اثبات پرداخت هزینه‌ها) قابل قبول توسط سفارت نیست. مدرک قابل قبول توسط سفارت همان قرارداد امضا شده بین دو طرف قرارداد است.

۱۷) کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی د رصورت وجود.

۱۸) در صورت همراه داشتن فرزندان زیر ۱۸ سال، که همراه یکی از والدین سفر می‌کنند، باید رضایت‌نامه محضری که ترجمه آن باید مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری را دارا باشد.

۱۹) رزو هتل و تائیدیه آن.

۲۰) رزو پرواز رفت و برگشت به پرتغال.

۲۱) بیمه نامه مسافرتی .

۲۲) دقت داشته باشید تا حداقل سقف پوشش بیمه باید ۳۰ هزار یورو بیا ۵۰ هزار دلار آمریکا باشد.

۲۳) پرداخت وجه ویزا

۲۴) وجه ویزا (توریستی و تجاری) برای افراد بالای ۵ سال ۶۰ یورو و زیر ۵ سال رایگان می‌باشد.

مطلب مشابه:  ویزای شینگن فوری و تضمینی

نکته: ممکن است سفارت پرتغال برای اعطای ویزای پرتغال غیر از مدارک بالا، از شما تقاضای ارائه مدارک دیگر نماید. سفارت پرتغال این حق را برای خود محفوظ می‌دارد.

نکته: دقت نمایید که فرم ویزای پرتغال را از روی وب‌سایت سفارت پرتغال می‌توایند به صورت آنلاین دانلود و تکمیل نمایید. چسباندن عکس باتوجه به مشخصات ذکر شده در بالا بر روی فرم اپلیکشن الزامی است.

نکته بسیار مهم: در صورتی که قبلا ویزای شینگن شما از سوی دیگر سفارت‌های حوزه شینگن ریجکت شده باشد، به هیچ عنوان برای اخذ ویزای شینگن از سفارت پرتغال اقدام ننمایید زیرا که صددرصد با درخواست جدید شما نیز مخالفت به عمل خواهد آمد.

نکته: تمامی ترجمه‌ها باید شامل مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری باشد.

نکته: درصورتی که مدارک طبق چک‌لیست ارائه شده در این متن فراهم نشود، افسر سفارت این حق را دارد تا از بررسی آن مدارک جهت اخذ ویزای شینگن پرتغال ممانعت کند.

نکته: آیا امکان وقت فوری از سفارت پرتغال جهت ویزای توریستی و تحصیلی پرتغال وجود دارد؟ جواب به این سوال خیر است.

نکته: از خرید قطعی بلیت پرواز تا قبل از مطمئن شدن از جواب ویزای پرتغال جدا خودداری کنید. خرید قطعی بلیت پرواز به هیچ عنوان تضمین‌کننده ویزای شما نخواهد بود.

نکته آخر: در صورتی که پس از ۱۵ روز کاری نتیجه ویزای پرتغال شما اعلام نگردید، می‌توانید از طریق ایمیل زیر نتیجه ویزای پرتغال خود را پیگیری نمایید:

Sconsular.teerao@mne.pt

مطلب مشابه:  ویزای بلژیک

سفارت پرتغال در تهران:

آدرس سفارت پرتغال: تهران ، دروس ، خیابان هدایت کوچه روزبه پلاک ۱۶٫

ساعات کاری سفارت پرتغال از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر از یکشنبه تا پنج‌شنبه می‎‌باشد.

ساعات دریافت و تاییدیه مدارک سفارت پرتغال پنج‌شنبه از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر تا ۱۲:۳۰ ظهر است.

برای اخذ وقت ملاقات جهت مصاحبه برای ویزای پرتغال به وب‌سایت زیر مراجعه نمایید:

http://www.secomunidades.pt/vistos

دقت نمایید این مقاله صرفا جهت اطلاع‌رسانی است و پرواز آرام آبی تا اطلاع ثانوی هیچگونه فعالیتی در زمینه اخذ ویزای پرتغال شینگن ندارد.

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید