ورود
ثبت نام
منوی سایت
مشاوره برای اخذ ویزای موقت کانادا

برای ورود به خاک کانادا نیازمند به اخذ ویزای موقت کانادا هستید. ایرانیان برای اخذ ویزای موقت تحصیلی، توریستی، تجاری و یا ویزای کار در کانادا باید درخواست خود را به سفارت کانادا در آنکارا، ابوظبی و یا دمشق اعلام دارند. توصیه می‌شود که متقاضیان یک ماه قبل از تاریخ حضور در سفارت، مدارک خود را ارسال کنند. در صورت موافقت با درخواست ویزا، متقاضیان باید به دفتر ویزا در کانادا این مهم را گزارش دهند و با ارسال اصل پاسپورت و دیگر مدارک، ویزای خود را تحویل گیرند.

نکته‌: اگرچه داشتن ویزا در دست به معنای اجازه ورود شما به خاک کاناداست زیرا ممکن است که افسر فرودگاه از ورود شما به خاک کانادا ممانعت به عمل آورد.

ویزای موقت کانادا

 

قابل توجه متقاضیان اخذ ویزای موقت کانادا

ایرانیان متقاضی ویزای کانادا، قبل از اقدام برای ویزای موقت کانادا باید به موارد زیر توجه کنند:

الف) قانع کردن افسر سفارت به اینکه در زمان مشخص‌شده به ایران بازمی‌گردید

ب) نشان دادن مدارک مالی به افسر سفارت برای اثبات حمایت مالی از خود و همراهانتان در طول سفر و همچنین اثبات انگیزه کافی برای بازگشت به ایران

پ)  ثابت کردن این مهم که با ویزای توریستی اقدام به کار و یا تحصیل در خاک کانادا نخواهید کرد مگر اینکه مراحل قانونی را در این موارد طی نمایید.

ت) متقاعد کردن افسر سفارت مبنی بر اینکه شما به دنبال اقدامات تروریستی در خاک کانادا نیستید.

ث) اثبات عدم سو پیشینه (ممکن است از متقاضیان تقاضا شود عدم سو پیشینه خود را از دفتر پلیس + ۱۰ دریافت کنید).

ج)  اثبات سلامتی کامل جسمی و روحی (ممکن است از متقاضیان درخواست ارائه معاینات پزشکی شود).

چ) فراهم نمودن دیگر مدارک لازم برای نشان دادن به افسر سفارت

 

مطالب مشابه  سوالات رایج در مورد ویزای کانادا و ورود به کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای موقت کانادا

ورای موارد بالا، ارائه مدارک زیر جهت اخذ ویزای موقت کانادا ضروری است:

الف) پاسپورت معتبر

ب) دو عکس در سایز پاسپورت با پشت نویسی

پ) مدارک مالی

برای اطلاع از جزییات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

 

استثنائات اجازه کار و تحصیل با ویزای موقت کانادا

اجازه کار و تحصیل در کانادا با ویزای توریستی ممکن نیست مگر تحت شرایط خاص و استثنایی که شامل موارد زیر است:

• اگر فرد قصد مطالعه و تحصیل برای کمتر از ۶ ماه در خاک کانادا داشته باشد.

• برخی کلاس های شغلی مانند کلاس های مربوط به ترویج مسیحیت، پرسنل نظامی، افسران دولتی خارجی و برخی استثنائات دیگر که نیازی به ویزای کار نیست.

مشاوره رایگان در مورد ویزای کانادا

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید