ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه از محبوب‌ترین ویزاها در میان تمامی گردشگران است. لطفا دقت داشته باشید اخیرا سفارت فرانسه در اعطای ویزای شینگن فرانسه به متقاضیان اخذ این نوع ویزا بسیار سخت‌گیری می‌کند. لذا توجه داشته باشید اگر برای بار اول است که برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام می‌نمایید، تحت هیچ شرایطی سفارت فرانسه را برای این مهم انتخاب ننمایید. زیرا که سفارت فرانسه به تمامی متقاضیانی که برای بار اول اقدام به درخواست ویزای شینگن می‌کنند، بدون نگاه کردن به پرونده آنان، ریجکت می‌کند.

ویزای شینگن فرانسه از مهم‌ترین ویزاهای شینگن میان تمامی هنردوستان و گردشگران به شمار می‌رود. اولین گام برای اخذ ویزای شینگن فرانسه، اخذ وقت مصاحبه از سفارت فرانسه است. دقت داشته باشید از تیر ماه ۹۷، وقت مصاحبه و امور مربوط به انگشت‌نگاری به شرکت VFS GLOBAL واگذار شده است.

دقت داشته باشید برای اخذ ویزای شینگن فرانسه باید درخواست وقت مصاحبه را به ایمیل appointmentfrance@vfshelpline.com  تقدیم دارید.

با توجه به درخواست‌های بسیار زیاد، اکیدا به شما توصیه می‌کنیم حداقل ۲ ماه قبل از تاریخ سفر خود، نسبت به وقت ملاقات از شرکت وی اف اس گلوبال اقدام نمایید، زیرا که به علت تقاضای زیاد، اولین درخواست را معمولا ۲ ماه یا در برخی مواقع که حجم درخواست‌کننده‌ها زیاد باشد، مانند تعطیلات نوروز از ۳ یا ۴ ماه قبل باید اقدام نمایید.

مطلب مشابه:  ویزای مولتی شینگن ( بلند مدت )

در این ایمیل باید اطلاعات زیر را به دقت وارد نمایید:

• نام و نام خانوادگی

• شماره پاسپورت

• تاریخ انقضای پاسپورت

• ملیت

• مذکر یا مونث بودن

• تاریخ تولد

• تاریخ شروع سفر

• شماره موبایل

• ایمیل متقاضی برای دریافت تاریخ و ساعت تحویل مدارک

دقت داشته باشید تا این ایمیل باید حتما به زبان انگلیسی یا فرانسه باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فرانسه را می‌توانید از طریق لینک زیر دنبال نمایید.

 

 

نکاتی ضروری برای درخواست ویزای شینگن فرانسه

 

اگر به صورت خانوادگی برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام می‌کنید، باید برای هریک از اعضای خانواده فرم ویزای شینگن فرانسه به صورت جداگانه پر شود. به یاد داشته باشید از تمامی افراد بالای ۱۲ سال، انگشت‌نگاری می‌شود.

نکته دیگر آن است که در هنگام وقت مصاحبه باید کپی از اصل مدارک (به غیر از ترجمه مدارک) همراهتان باشد. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود، اما کپی از آنها توسط مصاحبه‌کننده از  شما درخواست می‌شود.

نکته: همسران اتباع فرانسوی باید حتما از سفارت قرار قبلی داشته باشند. آنان می‌توانند تقاضای خود را به آدرس visas.tehran@diplomatie.gouv.fr  ارسال دارند.

پس از ۱۴ روز از زمان مصاحبه و انگشت‌نگاری جواب نهایی در مورد درخواست ویزا به شما اعلام می‌گردد. در طول این مدت گذرنامه شما در نزد سفارت فرانسه باقی می‌ماند که در روز دریافت نتیجه به شما استرداد خواه شد.

مطلب مشابه:  سوالات متداول و رایج در مورد ویزای شینگن

در زمان مصاحبه در وی اف اس به شما رسیدی داده می‌شود، همراه داشتن این رسید در هنگام تحویل مدارک الزامی است.

 

هزینه ویزای شینگن فرانسه

 

ویزای شینگن فرانسه برای افراد بالای ۱۲ سال:  ۶۰ یورو

ویزای شینگن فرانسه برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو

ویزای شینگن برای افراد زیر ۶ سال: رایگان

دقت داشته باشید علاوه بر هزینه ویزا، شرکت وی اف اس از متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه، نفری ۲۸ یورو بابت خدمات اخذ ویزای شینگن دریافت خواهد کرد و نیز دقت داشته باشید تمامی هزینه‌های پرداختی غیرقابل عودت است.

مطلب مشابه:  راهنمای تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

روزهای تعطیلی سفارت فرانسه در طول سال

تولد حضرت مسیح | آغاز سال نو میلادی | روز ملی شدن صنعت نفت | عید نوروز (روز اول و دوم) | روز جمهوری اسلامی | سیزده بدر | روز کارگر | وفات امام خمینی | قیام ۱۵ خرداد | عید غدیر | عاشورا و تاسوعای حسینی | وفات امام رضا (ع) | آتش بس جنگ جهانی اول (۱۱ نوامبر ۲۰۱۸) | تولد حضرت محمد | تولد حضرت مسیح

در ضمن جدیدترین اطلاعات در مورد ویزای شینگن فرانسه می‌توانید از طریق وب‌سایت سفارت فرانسه در ایران دنبال نمایید.

پرواز آرام آبی با کادری مجرب و بسیار با تجربه در زمینه اخذ انواع ویزای مولتی شینگن، انگلیس و کانادا حضوری فعال و بسیار قدرتمند دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای شینگن، انگلیس و کانادا با کادر بسیار توانمند پرواز آرام آبی تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱-۸۸۷۲۷۲۴۰

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید