ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای شینگن برای هلند با اهداف خاص

ویزای شینگن برای هلند بسته به هدف شما از سفر به هلند طبقه‌بندی می‌شود. بر این اساس انواع مختلفی ویزای شینگن برای هلند وجود دارد که می‌توانید بر اساس شرایط خود یکی از آنان را درخواست دهید. اگر هدف شما از بازدید از هلند، توریستی، مطالعه، کاری و یا اقامت موقت باشد، چاره‌ای نخواهید داشت جز اینکه برای یکی از انواع ویزای شینگن ( با توجه به نوع درخواست خود ) اقدام نمایید.

مدارک عمومی مورد نیاز ویزای شینگن برای هلند

  • در ابتدا باید فرم ویزای شینگن برای هلند را از سایت وی اف اس گلوبال دانلود نمایید.
  • ۲ قطعه عکس زمینه، تمام صورت، سرشانه به بالا، ۸۰ درصد چهره
  • پاسپورت معتبر و کپی از ویزاهایی که قبلا موفق به اخذ آن شده‌اید. دقت داشته باشید که پاسپورت شما حداقل باید ۳ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی داشته باشد.
  • رزو هتل و پرواز (رفت و برگشت). دقت شود که نیازی به خریداری هتل و بلیت نمی‌باشد.
  • بیمه مسافرتی معتبر. دقت نمایید که بیمه مسافرتی حداقل باید تا سقف ۳۰ هزار یورو در محدوده شینگن را پوشش دهد.
  • کاور لتر که در آن هدف از سفر و جزئیات سفر شما در آن به دقت مشخص شده باشد.
  • ارائه مدارک مالی که نشان‌دهننده قدرت مالی بالای شما در کاور کردن تمامی هزنیه‌های شما در طول مدت اقامت خود را هلند باشد.

 

مطلب مشابه:  ویزای توریستی هلند

 

مدارک شغلی لازم ویزای شینگن برای هلند

مدارک شغلی لازم ویزای شینگن برای هلند به موارد زیر توجه فرمایید:

اگر کارمند هستید:

• ارائه قرارداد شغلی

• گردش حساب ۶ ماه اخیر

• مرخصی نامه از محل کار

• فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد ( ITR ) و یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر خویش فرما هستید:

• کپی از پروانه کسب.

• گردش حساب ۶ ماه اخیر شرکت.

• مالیات بر درآمد (ITR ).

اگر دانشجو باشید:

• کپی از ثبت نام دانشگاه.

• گواهی تحصیل از مدرسه یا دانشگاه.

اگر بازنشسته باشید:

• بیانیه بازنشستگی ۶ ماه اخیر.

نکته: در صورت امکان، ارائه درآمد منظم حاصل از مالیکیت (در ۶ ماه اخیر).

نکته: فرم ویزای که توسط فرد پر شده همراه دیگر مدارک گفته شده در بالا باید توسط شخص به افسر ویزا ارائه شود.

 

مطلب مشابه:  راهنمای اخذ ویزای شینگن هلند

 

علاوه بر مدارک گفته شده در بالا، دیگر مدارک  اضافی بسته به هدفتان از سفر به هلند نیز باید به سفارت ارائه گردد.

 

لیستی از دیگر مدارک مورد نیاز برای سفارت هلند برای اهداف خاص:

ویزای شینگن هلند با دعوت نامه

• در صورت وجود، ارائه دعوت نامه حاوی آدرس و شماره تلفن از یکی از افراد خانواده فرد متقاضی ساکن در هلند.

• ارائه تمکن مالی (۶ ماه اخیر).

• کپی از پاسپورت.

ویزای شینگن هلند برای مقاصد تجاری

• دعوت نامه از کمپانی هلندی که قصد بازدید از آن را دارید. در این دعوت نامه باید جزئیات آدرس و تاریخی که شما قصد بازدید از کمپانی را دارید، ذکر شود.

• گواهی نامه از کارفرمای خود که اجازه این سفر را به شما میدهد.

• اگر بین دو کمپانی در گذشته مراوده‌های تجاری بوده، مدارک لازم برای این مهم را باید به سفارت ارائه دهید.

• گردش حساب ۶ ماه اخیر شرکت.

• کپی از پروانه کسب، اساسنامه، تفاهم‌نامه، مدارک مربوط به مالکیت شرکت.

• با توجه به هزینه‌های متقاضی در محدوده شینگن، کارفرما یا شرکت همکار در محدوده شینگن باید هزینه‌های مربوط به فرد متقاضی در نامه یا دعوت نامه پوشش دهند.

 

مطلب مشابه:  ویزای تضمینی هلند

ویزای شینگن هلند برای مقاصد پزشکی

• گزارش شرح بیماری متقاضی از پزشک خود ( در داخل کشور ).

• گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در هلند که در آن تاریخ ملاقات و شرایط بیماری را شرح داده باشد.

• رسید پرداخت هزینه‌های پزشکی.

ویزای شینگن هلند برای مقاصدی چون فرهنگی، ورزش، گروه فیلم یا اهداف مذهبی

• دعوت نامه از مقامات ذیربط که جزئیات مربوط به ماهیت وقایع و فعالیت‌ها، هدف از بازدید و چگونگی پوشش هزینه‌ها را شامل شود.

• نام متقاضی (افراد گروه).

• جزئیات سفر.

• مدت اقامت.

ویزای شینگن برای هلند برای نمایندگی‌‌های رسمی

• کپی از دعوت نامه رسمی.

• مشخصات هویتی مسافر.

• هدف از سفر ( مذاکرات، ملاقات، وقایع سازمان‌های بین دولتی، کنسولگری‌ها).

• مدت و مکان اقامت.

 

مطلب مشابه:  چک لیست مدارک لازم برای سفارت هلند

 

ویزای شینگن برای هلند برای اهدافی چون مطالعه، آموزشی، تحقیقاتی یا دیگر انواع اهداف کارآموزی

• گواهی ثبت نام که اجازه حضور در دوره‌های آموزشی را به شما می‌دهد.

• گواهی اتمام یا دوره مربوطه.

• مدارک مالی که نشانگر پرداخت هزینه‌ها می‌باشد.

ویزای هلند برای همسر شهروند هلندی

• اثبات شهروندی (ID کارت یا کارت کنسولگری یا گواهی ملیت هلندی یا حکم تابعیت )

• گواهی ازدواج هلندی.

• کتاب رکورد خانواده هلندی ( Dutch Family Record Book)

ویزای ترانزیت هلندی

• ویزا یا دیگر انواع اجازه نامه که به متقاضی این امکان را میهد تا به از هلند به عنوان کشور ترانزیت اقدام نماید.

• کپی از ویزای معتبر برای تمامی مقاصد سفر خود.

ویزای هلندی برای کودکان زیر سن قانونی

• اثبات درآمد منظم ماهیانه پدر و مادر کودک (ارائه قرارداد کاری والدین کودک با حقوق منظم ماهیانه یا نامه تمکن مالی قوی والدین کودک یا پروانه کسب).

• رضایت محضری والدین کودک که به وی اجازه سفر به تنهایی می‌دهد.

• اگر یکی از والدین در کشوری دیگر زندگی می‌کند، باید رضایت خود را از این سفر به طور رسمی اعلام نماید.

نکته: وقتی در کشور محل زندگی خود از سفارت/کنسولگری هلند برای این مهم اقدام میکنید، یکی از والدین کودک یا قیم وی باید کودک را در سفارت همراهی نماید.

توجه: لطفا برای اطلاعات بیشتر در این مورد با سفارت هلند در کشور محل زندگی خود تماس بگیرید.

پرواز آرام آبی با کادری مجرب در زمینه اخذ انواع ویزای مولتی شینگن، انگلیس و کانادا حضوری فعال و بسیار قدرتمند دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای شینگن، انگلیس و کانادا با کادر بسیار توانمند پرواز آرام آبی تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱-۸۸۷۲۷۲۴۰

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید