ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای انگلستان (قسمت دوم)

ویزای انگلستان و مدارک لازم برای اخذ آن

ویزای انگلستان و مدارک اخذ ویزای توریستی انگلستان هدف این مقاله است. توجه شود که بخش اول ویزای انگلیس در مقاله پیشین آمده است. در این مقاله، در حقیقت دنباله همان مقاله پیشین است.

لطفا به این مهم توجه فرمایید که طبق قوانین سازمان مهاجرت انگلستان، بازدیدکننده یا توریست انواع مختلفی دارد. در این مقاله با این تنوع آشنا می‌شوید. با این مقاله به راحتی متوجه خواهید شد که در کدامین دسته قرار می‌گیرید و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای انگلستان با توجه به هدف شما در سفر به انگلیس چیست.

بخش سوم : مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلستان

مدارک لازم دیگر برای اخذ ویزای انگلستان به منظور مشخص نمودن نوع بازدید شما از کشور انگلستان است.

 اگر قصد شما برای بازدید از انگلستان یکی از دلایل زیر باشد، لازم به ارائه مدارک زیر هستید:

۱) وارد شدن به خاک انگلستان برای هدف مطالعاتی و تحقیقاتی (۱۲ ماه):

• برای این مهم، ارائه‌ی نامه‌ای از کارفرمای کنونی شما در سربرگ رسمی که جزئیات مربوط به دوره مطالعاتی بعلاوه طرح کلی مطالعاتی شما الزامی است.

• نامه رسمی از مؤسسه رسمی در بریتانیا که نحقیقات و مطالعات خود را در آنجا سپری خواهید نمود.

 

مطالب مشابه  ویزای انگلیس (قسمت اول)

 

۲) خانواده همراه فردی که به قصد آکادمیک-مطالعه و تحقیق وارد انگلیستان می‌شوند (۱۲ماه):

• اگر ملیت شما جز ملیت‌هایی است که در اینجا آمده است، مطابق با قوانین سازمان مهاجرت انگلستان باید نتایج آزمایشات پزشکی خود را به سفارت تقدیم کنید.

 

۳) درمان خصوصی (۶ تا ۱۱ ماه ویزا):

برای این ویزا شما باید نامه‌ای از پزشک معالج خود (در انگلستان) به سفارت ارائه دهید که این نامه باید شامل موارد زیر باشد:

• جزئیات مربوط به بیماری شما و شرایط درمان آن.

• هزینه‌های مربوط به بیماری و مدت زمان تخمینی درمان.

• جزئیات مربوط به اینکه دقیقا در کجا بستری خواهید شد.

• اگر برای ویزای ۱۱ ماهه درخواست داده باشید و کشور شما جز یکی از لیست‌هایی باشد که در بالا بدان اشاره شد، باید نتایج آزمایشات پزشکی خود (مطابق با آنچه مدنظر سفارت است)، به سفارت انگلستان تقدیم دارید.

علاوه بر این، برای درخواست ویزای ۱۱ ماه به عنوان درمان باید مدارک زیر را به سفارت تقدیم دارید:

• نامه‌ای از پزشک معالج در موسسه درمانی خصوصی یا بیمارستان NHSکه عضو شورای عمومی پزشکی بیمارستان یا مؤسسه‌ای است که قصد بستری شدن در آن را دارید. در این نامه پزشک شما باید شرح دقیق بیماری شما و همینطور روش‌های درمان آن را به طور کامل توضیح دهد؛ بعلاوه ارائه مدارک دیگر که نشان می‌دهد هزینه‌های درمانتان چگونه تامین خواهد شد.

• نامه‎‌ای از پزشک معالج خود در بیمارستان NHS که عضو مشاور هیئت پزشکی بیمارستان (که در آن قصد بستری شدن دارید) یا عضو شورای عمومی پزشکی بیمارستان است، به سفارت به منظور اخذ ویزای انگلیس الزامی است. دقت شود در این نامه باید جزئیات مربوط به بیماری‌اتان و همچنین هزنیه‌های اخذ شده از شما به تفصیل برای سفارت توضیح داده شود.

 

مطالب مشابه  ویزای شینگن فوری و تضمینی

 

۴) اهدا عضو در انگلستان:

• اگر شما قصد داشته باشید تا به شخصی که رابطه ژنتیکی یا خویشاوندی با وی دارید، عضو اهدا نمایید، باید مدارکی دال بر این مهم را به سفارت به طور کامل ارسال دارید.

• مشخصات دقیق مکانی و زمانی که این انتقال عضو صورت خواهد گرفت، به سفارت به منظور اخذ ویزای انگلستان الزامی است.

این نامه که باید از سوی پزشک معالج خطاب به سفارت ارائه شود که باید موارد زیر را پوشش دهد:

• نام و مشخصات سرپرستار یا هماهنگ کننده NHS برای اهدای پیوند عضو.

• تاییدیه پزشک عضو شورای پزشکی NHS و یا متخصص دیگر که عضو شورای عمومی پزشکی بیمارستان مربوطه است.

اهداکنندگان عضو باید کاملا این موضوع را برای سفارت انگلستان تعیین کنند که فرد گیرنده عضو، اقامت قانونی انگلستان را دارد (برای این مهم می‌توانند کپی از پاسپورت انگلیسی شخص گیرنده یا اجازه اقامت وی را به سفارت تقدیم دارند). به یاد داشته باشید ذکر نام دقیق شما، تاریخ تولد و ملیتتان در فرم اپلیکیشن الزامی است.

 

مطالب مشابه  ویزای شینگن فوری و تضمینی

 

۵) جهت کارآفرینی در انگلیس:

نامه‌هایی که باید به سفارت برای اخذ ویزای انگلستان از این طریق ارسال دارید، به شرح زیر است:

• یک یا چند شرکت معاملاتی سرمایه‌گذاری ثبت شده توسط اداره امور مالی.

• سرمایه‌گذاری در یک یا چند رقابت (در داخل بریتانیا) که لیست این رقابت‌های سرمایه‌گذاری را می‌توانید از اینجا بیابید.

• یک یا چند دپارتمان دولتی انگلیسی.

عدم ارائه این اسناد منجر به عدم رسیدگی به پرونده شما خواهد شد.

۶) کارهای مربوط به آموزش و یادگیری

برای این مهم تائیدیه از سازمان‌های زیر به سفارت جهت اخذ ویزای انگلستان الزامی است:

• هیئت حرفه‌ای ارزیابی زبانشناسی یا بالینی‌سازی آزمون‌های کلینیکی بعلاوه نامه‌ای رسمی از شورای عمومی پزشکی، پرستاری، و شورای مامایی برای تایید تدابیر آزمون‌ها.

• پیوست‌های کلینیکی یا دندانپزشکی رایگان و تایید پذیرفتن پیشنهاد شما برای این سمت به شرطی که قبلا این فعالیت را در بریتانیا انجام نداده‌ باشید.

 

۷) هنرمندان در یک یا چند جشنواره های رایگان

ارائه دعوت‌نامه از برگزارکنندگان جشنواره‌ها، تعیین تاریخ دقیق جشنواره مورد نظر و هرگونه جزئیات مربوط بدان به‌اضافه جزئیات پرداختی شما.

دقت شود تمامی موارد ذکر شده باید برای سفارت کاملا مشخص شده باشد.

۸) طرح‌های از پیش تصویب‌شده (ADS)

برای این نوع از ویزای توریستی لطفا راهنمای ویژه برای ویزای توریستی ADS را مطالعه فرمایید.

 

مطالب مشابه  اخذ ویزای شینگن هلند

 

۹) مشاغل مجاز پرداخت شده

دعوت نامه از یک سازمان مرتبط بریتانیایی مانند:

• سازمان آموزشی بسیار معتبر.

• سازمان‌هایی در زمینه هنرهای تجسمی و خلاقانه یا صنعت تفریحی و سرگرمی.

• سازمان‌های ورزشی.

• سازمان‌های تحقیقی.

• سازمان آموزش هوانوردی وابسته به اداره ملی هواپیمایی انگلستان.

شما باید مدارک و شواهد موجود در حوزه تخصص خود در کشور محل زندگی خود به سفارت ابلاغ دارید که این مهم بسته به نوع اشتغالی است که هم اکنون مشغول انجام آن هستیید:

۱۰) مدرس / بازرسان:

• انتشارات در حوزه تخصصی خاص خود.

• اثبات تمامی سخنرانی‌های انجام شده توسط شما در حوزه تخصصی خود.

• نامه رسمی از کارفرمای خود که مکان دقیق فعالیت شما را مشخص سازد.

۱۱) هنرمندان/ ورزشکاران:

• تبلیغات برای اجراهای نمایش، کنسرت‌ها، مذاکره‌ها، نمایشگاه‌ها.

• جوایزی که تا به امروز کسب کردید.

• پوشش رسانه‌ای و مقالات انتقادی از اثرهای شما.

• اثبات عملکرد اخیر.

۱۲) آزمونگر خلبانهای هوایی:

• مدرکی که نشان دهنده عضویت کشورتان اقامت در یکی از سازمان هواپیمایی بین‌الملل است، به عنوان مثال، اداره هواپیمایی فدرال در ایالات متحده آمریکا.

• وکلا: گواهی‌نامه وکلالت یا گواهی‌نامه معادل.

 

مطالب مشابه  ۱۰ دلیل اصلی رد شدن ویزای شینگن در نامه ریجکتی داده شده توسط سفارت

 

۱۳) بازدیدکننده (مشارکت مدنی/ ازدواج)

اگر قصد ازدواج با شهروند انگلیسی (یا کسی که اقامت دائم انگلیس را دارد) دارید و یا اینکه هدفتان مشارکت مدنی در جامعه انگلستان است، باید تمامی شواهد و مدارک محضری را به سفارت انگلستان جهت اخذ ویزای انگلستان ارائه دهید.

۱۴) ویزای ترانزیت

مدارکی که نشان دهنده ادامه سفر شما از انگلستان به مقصد موردنظر باشد.دقت داشته باشید در طی ۲۴ ساعت از زمان ورود به انگلستان (حداکثر ظرف ۴۸ ساعت-البته تحت شرایط خاص) باید خاک انگلستان را با پروازهای مستقیم از انگلستان به مقصد مورد نظر ترک نمایید. برای این مهم باید شرایط زیر را داشته دارا باشید:

• تایید رزو سفر (از طریق یمیل یا کپی از بلیت مسافر قابل ارائه است).

• تایید آژانس هوایی

شواهد و مدارکی که دال بر مقصد بعدی شما (به کشور دیگر) باشد، مانند:

• اجازه اقامت در کشور مقصد

• گرین کارت

• ویزای معتبر.

اگر شما ویزای معتبر یا اجازه اقامت در کشور مقصد خود را ندارید، باید دلایل و شواهد کافی برای اهداف سفر خود را برای سفارت آشکار سازید: مانند تائید رزو تعطیلات.

 

مطالب مشابه  هزینه ویزای شینگن

 

بخش چهارم: عدم ارسال مدارک زیر برای اخذ ویزای انگلستان

مدارکی که برای اخذ ویزای انگستان نباید به سفارت ارسال دارید مگر برای درخواست‌های ویژه

• اگر به صورت خانوادگی برای ویزا درخواست داشته باشید، نیازی نیست تا کپی از مدارک یکسان برای هر نفر ارائه دهید.

• گردش حساب بانکی و نامه تمکن مالی که ۱ سال قبل از تاریخ درخواست صادر شده باشد.

• گواهی رانندگی.

• عکس (غیر از عکس پاسپورت مورد نیاز در بخش اول).

• گواهی اسناد رسمی.

• کارت تجاری.

• رزو هتل.

• رزو پرواز.

• فتوکپی از کارت بانکی.

• کردیت کارت.

• گواهی مربوط به فعالیت‌های انجام شده توسط شما در اوقات فراغت.

• سند خوردرو شخصی.

• بیمه نامه مسافرتی.

• صورتحساب سود شخص حامی شما.

• اسناد مالیاتی حامی شما.

• گواهی‌نامه‌های تحصیلی (غیر از آنچه که در بخش ۳ گفته شده).

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید