ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای اقامت موقت کانادا

در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویزای اقامت موقت کانادا (Temporary Resident Visa) بیشتر آشنا سازیم. قبل از وارد شدن به این بحث، لازم می‌بینیم تا موضوعی را برای شما آشکار سازیم. دولت کانادا ویزاهای مختلفی برای شهروندان خارجی و آنان که اقامت دائم کانادا را ندارند، در نظر گرفته است. هر نوع از این ویزا، به افراد خاص با مهارت‌ها و صلاحیت‌های خاصی عطا می‌شود. با پرواز آرام آبی همراه شوید.

ویزای اقامت موقت کانادا (TRV) چیست؟
 

ویزای اقامت موقت کانادا (TRV) چیست؟

به طور کل می‌توان ویزای کانادا را به دو دسته تقسیم کرد:

الف) ویزای اقامت موقت (TRV): این نوع ویزا، ویزای توریستی، تحصیلی و ویزای کار کانادا را شامل می‌شود. دقت نمایید که این نوع ویزا، همان ویزای مولتی  کانادا می‌یاشد.

ب) ویزای اقامت دائم: که دیگر انواع ویزا مانند ویزای شغلی افراد متخصص و ماهر فدرال را در بر می‌گیرد.

 

مطالب مشابه  مشاوره برای اخذ ویزای موقت کانادا

 

شرایط کلی اخذ ویزای اقامت موقت کانادا

در زیر شرایط کلی اخذ ویزای اقامت موقت کانادا (TRV) را بر شما بر می‌شماریم:

  • قانع کردن افسر ویزا که شما کانادا را قبل از پایان اعتبار ویزا ترک می‌کنید.
  • مدارک مالی قوی که نشان‌دهنده قدرت مالی قوی شما در پرداخت هزینه سفر شما و همراهانتان در کانادا باشد.
  • نداشتن هدفی مبنی بر کار کردن در کانادا یا تحصیل در آن، به شرطی که اجازه نامه قانونی برای این مهم داشته باشید.
  • احترام به قوانین کانادا و نداشتن هیچ سوءسابقه‌ در شرکت و یا همکاری در فعالیت‌های تروریستی.
  • نداشتن خطر برای جامعه کانادا.
  • فراهم نمودن مدارک مورد نیاز و درخواست شده توسط افسر ویزا مبنی بر اینکه شما صلاحیت اخذ ویزای کانادا را دارید.
  • بودن در سلامت کامل جسمی و روانی.

نکته: ویزای کانادا، صرفاً یک امتیاز است و بر طبق قوانین و صلاحیت دولت کانادا به هر کس که صلاحیت آن را داشته باشد، اعطا می‌شود. ویزای کانادا یک حق به شمار نمی‌آید، و در صورت رد شدن درخواست ویزا شما، هیچ‌گونه حقی مبنی بر شکایت علیه سفارت کانادا نخواهید داشت.

 

مطالب مشابه  سوالات رایج در مورد ویزای کانادا و ورود به کانادا

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای اقامت موقت کانادا

چک ‌لیست مدارک مورد نیاز برای کسانی که از خارج از مرزهای کانادا تصمیم به اخذ ویزای ۵ ساله کانادا دارند، از وب‌سایت سفارت کانادا و تحت عنوان (IMM 5484) به صورت رایگان قابل دانلود است.

در صورتی که در داخل کانادا، اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا نمایید، می‌توانید چک ‌لیست مدارک مورد نیاز را تحت عنوان IMM 5721 به صورت رایگان دانلود نمایید.

مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسه ترجمه شود و با مهر دادگستری و یا وزارت امور خارجه تقدیم به سفارت شود. لطفاً توجه داشته باشید کپی از اصل مدارک نیز باید همراه ترجمه مدارک به سفارت تحویل داده شود.

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید