ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای اتریش ( توریستی )

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شینگن می باشد. برای سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای شینگن اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت، مدارک را در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. با پرواز آرام همراه شوید تا با این مدارک آشنا شویم.

 

ویزای اتریش - توریستی فوری و تضمینی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اتریش

  1. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتیمتر)
  2. گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۶ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد)
  3. فتوکپی گذزنامه متقاضی ( از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شنگن گذشته)
  4. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
  5. مدارک شغلی (بیمه ، جواز ، روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به تحصیل)
  6. شناسنامه
  7. بیمه نامه مسافرتی ( با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
  8. ریز گردش سه ماهه حساب
  9. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰یورو ، کودکان ۶ الی ۱۲ سال:۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان)

– هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود و لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست مسترد نمی شود.

»»  کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شود. ««

 

مطلب مشابه:  دلایل اصلی ریجکتی ویزای شینگن

 

نکات مهم در مورد ویزای اتریش :

۱ . یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش بینی سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نمی باشد.

۲ . در صورتیکه فرزندان زیر ۱۸ سال با یکی از والدین قصد سفر داشته باشد، ارائه رضایت نامه ی محضری از والد دیگر برای خروج فرزندش الزامیست.

 

مشخصات تماس با سفارت اتریش در تهران

 

آدرس سفارت اتریش:

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶ و ۸

 

تلفن بخش ویزای اتریش :

 ۲۲۷۵۰۰۴۶

 

تلفن دیگر بخش‌ها:

۲۲۷۵۰۰۴۰

 

فکس:

۲۲۷۰۵۲۶۲

 

ایمیل:

Teheran-ob@bmeia.gv.at

 

وبسایت:

www.otrish.ir

 

ساعات کار اداری سفارت اتریش:

یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت ۸:۱۵ الی ۱۲:۰۰

 

مشاوره رایگان در خصوص ویزای شینگن - رفع ریجکتی

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید