ورود
ثبت نام
منوی سایت
هزینه ویزای هلند

اخذ ویزای شینگن هلند

برای اخذ ویزای هلند که جزو کشورهای حوزه شینگن است، شما باید هزینه ای را بسته به نوع ویزا خود پرداخت کنید و شایان ذکر است که این هزینه غیرقابل برگشت و استرداد است. با پرواز آرام آبی همراه شوید تا با هزینه ویزای هلند آشنا شویم.

قیمت و هزینه ویزای هلند طبق انواع ویزای شینگن که شامل ویزای سینگل، ویزای مولتیپل و ترانزیت می‌باشد، مطابق با جدول زیر خواهد بود:

نوع ویزا هزینه ویزا به یورو
ویزای شینگن کوتاه مدت افراد بالای ۱۲ سال ۶۰
کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵
ویزای شینگن دریایی ۶۰
ویزای ملی هلند این هزینه ویزای هلند غیر قابل اعمال است، زیرا متقاضی باید مبلغ مورد نظر را مستقیما به اداره مهاجرت هلند واریز نماید.
ویزای کارائیب هلند/ توریستی / تجاری / خانوادگی ۳۵

 

بررسی انواع هزینه ویزای هلند :

هزینه ویزای هلند برای هر یک از متقاضیان بسته به یکی از دسته‌های زیر متغیر است:

الف) کودکان زیر ۶ سال.

ب) دانش آموزان مدرسه، دانشجویان، فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دبیرانی که قصد اقامت کوتاه مدت در هلند به منظور اهداف آموزشی دارند.

پ) محققان کشورهای جهان سوم برای اهدافی چون تحقیقات علمی بر اساس قانون مصوب شماره No 2005/761/EC  پارلمان اروپا، برای شورای ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۵ به منظور فراهم آوردن امکانات لازم از جمله ویزای کوتاه مدت محققان جهان سوم به منظور اهداف تحقیقاتی.

ت) نماینده سازمان های غیر انتفاعی با سن ۲۵ سال یا کمتر که قصد شرکت در سمینارها، کنفرانس ها، رویداد ورزشی، فرهنگی یا تحصیلی که توسط سازمانهای غیر انتفاعی سازماندهی شده است.

افراد زیر از پرداخت هزینه ویزا معاف هستند:

الف) افراد دیپلمات و دارندگان پاسپورت های خدماتی

ب) شرکت کنندگان بین سن ۲۵ یا کمتر برای حضور در سمینارها، کنفرانسها، رویدادهای ورزشی و فرهنگی که توسط سازمان‌های غیرانتفاعی سازماندهی شده باشد.

نکته: کمترین هزینه ویزای هلند ۳۵ یورو برای شهروندان بوسنی هرزگوین، گرجستان، شهروندان جمهوری یوگوسلاوی سابق، مولداوی، مونتگرو، صربستان و اوکراین می‌باشد.

 

مطلب مشابه:  ویزای تضمینی هلند

 

نکته: هزینه ویزای هلند، علاوه بر مبالغ فوق، شامل ۲۸ یورو می‌باشد. این هزینه مربوط به خدماتی است که شرکت وی اف اس به متقاضیان اخذ ویزای توریستی هلند ارائه می دهد و هیچ ربطی به سفارت ندارد. لطفا توجه داشته باشید تمامی هزینه های فوق، غیر قابل استرداد است.

 

توجه داشته باشید که در ابتدا شما باید از طریق شرکت وی اف اس هلند درخواست خود را مطرح نماید. شما می توانید به صورت رایگان درخواست وقت ملاقات خود را حداقل ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود به سفارت ارائه دهید.

در مرحله دوم شما باید مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هلند را آماده نمایید. دقت نمایید چک لیست مطالب مربوط به ویزای هلند از طریق سایت ما مدارک لازم برای ویزای هلند مطالعه نمایید.

تمامی متقاضیان ویزای ترانزیت هلند و ویزای کوتاه مدت ( ویزای تجاری، توریستی، وقایع ورزشی یا فرهنگی، بازدید از خانواده یا دیدار دوستان یا متقاضیان ویزای دریایی) باید از طریق شرکت وی اف اس واقع در پالادیوم تهران اقدام نماییم.

هزینه ویزای هلند باید به صورت نقدی پرداخت شود. و بعد از پرداخت هزینه های مربوطه و انگشت نگاری، ۱۵ تا ۲۰ روز بعد فرد با مراجعه به شرکت وی اف اس می تواند از نتیجه ویزای خود مطلع شود.

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید