ورود
ثبت نام
منوی سایت
روشهای اخذ اقامت و مهاجرت به کانادا

متقاضیان مهاجرت به کانادا همیشه به دنبال بهترین روش اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به آن می باشند. البته ما بستگی به شرایط هر فرد بهترین راهکار را به شما ارائه می‌دهد. پرواز آرام آبی می‌تواند با اطمینان به شما بگوید حتی در صورت فاکتورهای زیر هم قادر به اخذ اقامت و ویزا کانادا می‌باشید.

مهاجرت به کانادا

این فاکتورها شامل موارد زیر است:

• عدم نیاز به مدرک زبان یا کمترین سطح زبان انگلیسی

• نداشتن شرط سنی

• عدم نیاز به مدرک تحصیلی

• داشتن کمترین هزینه های اقدام جهت مهاجرت از قبیل : هزینه دولتی برنامه، هزینه ارزیابی و تهیه مدارک مورد نیاز، هزینه سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار، هزینه ودیعه حسن انجام کار

• دریافت اقامت دائم کانادا در کمترین زمان

البته توجه کنید که  هیچ برنامه مهاجرتی در کانادا وجود ندارد که به طور جامع در همه فاکتورهای بالا را داشته باشد اما باید دید که کدام برنامه تا حد زیادی در برگیرنده این فاکتورها می باشد.

مطلب مشابه:  اخذ ویزای مولتی کانادا

روش‌های مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا عمدتا به ۴ بخش تقسیم می شوند :

• مهاجرت از طریق اسپانسر خانوادگی که شامل همسر یا فرزند می‎باشد

• مهاجرت از طریق تخصص یا نیروی ماهر

• مهاجرت از طریق ایجاد کسب و کار (کار آفرینی)

• مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 

حال به بررسی هر یک از روشهای مهاجرت به کانادا می پردازیم: 

 

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر خانوادگی شامل همسر یا فرزند:

برای داشتن شرایط مهاجرت از طریق خانوادگی باید همسر یا فرزند شما حداقل یک سال در کانادا اقامت دائم داشته باشند تا بتوانند شما را برای گرفتن اقامت دائم کانادا کمک کنند. با در نظر گرفتن فاکتورهای بهترین روش مهاجرتی باید موارد زیر را در نظر بگیریم:

• اولین و مهمترین شرط این برنامه داشتن همسر یا فرزند در کانادا می باشد.

• همسر و یا فرزند شما باید شاغل و دارای تمکن مالی لازم از نظر دولت کانادا برای پشتیبانی شما را داشته باشد.

• برای مهاجرت از این طریق نیازی به داشتن مدرک تحصیلی شما نیست.

• این روش کمترین میزان نمره آیلتس ( نمره ۴ ) نیاز است.

• در این روش شرط سنی مطرح نیست.

• هزینه های مهاجرتی این روش به نسبت ناچیز می باشد.

• ظرفیت این برنامه محدود است و معمولا به سرعت به حد نصاب می رسد.

• پروسه مهاجرت به کانادا از این طریق زمان بر می باشد.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص یا نیروی ماهر

در ذهن بسیاری از متقاضیان، مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و یا نیروی کار ماهر از بهترین راهکارها برای اخذ اقامت کاناداست. البته تا حدی این طرز تفکر درست است، از این جهت که هزینه های مهاجرت در این روش کم می باشد. اما باید دید که این برنامه از نظر فاکتورهای دیگر به چه صورت می باشد.

در کانادا هر استانی برای خود برنامه های مهاجرتی مختلفی برای نیروهای متخصص طراحی کرده است که هر کدام دارای شرایط خاص و امتیاز بندی منحصر به خود می باشند اما در کل موارد زیر در مورد اکثر برنامه های این استانها صدق می کند:

• مهاجرت از طریق تخصص و نیروی ماهر نیاز به سطح زبان بالا دارد ( نمره آیلتس ۷٫۵ به بالا)

• روش های مهاجرت نیروی ماهر به صورتی طراحی شده اند که معمولا افراد زیر ۳۵ سال امتیاز لازم را اخذ می کنند.

• به مدرک کارشناسی و یا بالاتر نیاز است.

• متقاضی معمولا باید حداقل ۳ سال سابقه مرتبط با تحصیلات خود داشته باشد.

• هزینه های مهاجرت از طریق نیروی متخصص بسیار پایین می باشد.

• در این روش معمولا با فرد متقاضی در شرایط خاص احتمالا مصاحبه انجام می‌شود.

• در این روش، نیاز است تا از سوی کارفرما پیشنهاد شغلی داشته باشید.

• پروسه اخذ اقامت دائم از این طریق معمولا سریعتر از بقیه روشها می باشد (در حدود ۱ سال ).

 

مطلب مشابه:  ۱۵ مکان دیدنی و توریستی کشور کانادا

مهاجرت از طریق ایجاد کسب و کار و یا به اصطلاح کار آفرینی

مهاجرت از طریق کار آفرینی محبوب ترین روش در میان صاحبان کسب و کار در ایران و سایر نقاط دنیا می باشد. هر استانی در کانادا برای خود دارای برنامه کار آفرینی مخصوص به خود می باشد که با توجه شرایط اقتصادی استان طراحی شده است. اکثر برنامه های مهاجرت از طریق کار آفرینی دارای حداقل شرایط زیر می باشند:

 

• متقاضی مهاجرت باید حداقل دارایی لازم برای ایجاد کسب و کار را داشته باشد.

• متقاضی باید مبلغی را برای ایجاد کسب و کار جدید و یا خرید بیزینس موجود در استان مورد نظر سرمایه گذاری نماید.

• اکثر روش های مهاجرت از طریق کار آفرینی نیاز به مدرک زبان انگلیسی ندارند ولی داشتن مدرک زبان برای فرد دارای امتیاز می باشد.

• حداقل مدرک مورد نیاز برای ایجاد کسب و کار در کانادا مدرک دیپلم است.

• متقاضی باید در ایران سابقه داشتن کسب و کار و یا مسئولیت مدیریتی در یک کسب و کار را دارا باشد.

• این برنامه دارای شرط سنی نیست.

• در اکثر برنامه های کار آفرینی از فرد متقاضی در استان مورد نظر در کانادا مصاحبه حضوری صد در صد نیاز است.

• پروسه مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی معمولا حدود ۱٫۵ سال به طول می انجامد.

 

برنامه کار آفرینی منیتوبا

حال با توجه به توضیحات بالا به نظر مشاورین پرواز آرام آبی بهترین برنامه و روش برای مهاجرت به کانادا ، برنامه کار آفرینی منیتوبا می باشد. این برنامه به دلایل زیر دارای محبوبیت خاصی در میان ایرانیان می باشد:

• حداقل دارایی لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی منیتوبا ۳۵۰ هزار دلار کانادا که کمتر از استان های دیگر می باشد.

• سطح زبان انگلیسی لازم برای این برنامه مهاجرتی نمره آیلتس ۴٫۵ می باشد که باز هم کمترین سطح زبان مورد نیاز در بین استان ها می باشد.

• بر خلاف استان های دیگر که نیاز به مصاحبه حضوری و به زبان انگلیسی در استان مورد نظر در کانادا می باشند، مصاحبه کار آفرینی منیتوبا یا به صورت تلفنی و یا به صورت اینترنتی در ایران و با حضور مترجم برگزار می شود که باعث کاهش هزینه های مهاجرت به میزان قابل توجهی میشود.

• پروسه مهاجرت از طریق کار آفرینی منیتوبا در زمان کوتاهتری نسبت به استان های دیگر به سرانجام می رسد و به طور میانگین بین ۹ ماه تا ۱ سال و ۲ ماه به طول می انجامد.

برنامه کار آفرینی منیتوبا - مهاجرت به کانادا

اما مهمترین دلیل که برنامه کار آفرینی منیتوبا را از دیگر برنامه های کار آفرینی متمایز می کند، پروسه مهاجرت از طریق این برنامه است. روند مهاجرت از طریق برنامه کار آفرینی استان های دیگر به این صورت است که پس از قبولی در برنامه برای متقاضی ویزا کاری ۲ ساله صادر می گردد و متقاضی پس از ورود به کانادا یک سال وقت دارد تا کسب و کار خود را راه اندازی نماید و در صورت موفقیت کسب و کار و تایید اداره مهاجرت استان مربوطه پس از سپری شدن این ۲ سال اقامت دائم متقاضی صادر می گردد. اما روند مهاجرت از طریق برنامه کار آفرینی منیتوبا به این صورت است که پس از قبولی در برنامه و ورود شخص به کانادا اقامت دائم متقاضی و خانواده آنها صادر می گردد و دریافت اقامت دائم آنها در گرو تاسیس کسب و کار و موفقیت تجاری آن نمی باشد.

مزیت دیگر برنامه کار آفرینی منیتوبا نسبت به برنامه های استان های دیگر عدم محدودیت در محل زندگی پس از ورود به کانادا می باشد. برنامه های مهاجرتی استان های دیگر شخص را مجاب می کند تا کسب و کار خود را در استان ایجاد کند و در هر سال ۹ ماه در استان حضور فیزیکی داشته باشد. اما متقاضیان مهاجرت از طریق برنامه کار آفرینی منیتوبا این گزینه را دارند که هنگام ورود به کانادا از احداث کسب و کار انصراف داده و به استانی دیگر بروند.

این ۲ دلیل سبب شده است که محبوبیت این برنامه بسیار بیشتر از دیگر روشهای مهاجرتی باشد.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

این روش مهاجرتی به خصوص در میان سرمایه داران و صاحبان بیزینس از محبوبیت ویژه برخوردار است. روش سرمایه گذاری کنونی از طریق استان کبک می باشد. برای مهاجرت از طریق این برنامه لازم است شخص مبلغ ۸۰۰ هزار دلار کانادا را در بانکی در کانادا به مدت ۵ سال بدون بهره سرمایه گذاری کند و یا مبلغ ۲۲۰۰ هزار دلار کانادا را به صورت بلا عوض به دولت کانادا پرداخت نماید. با بررسی دقیقتر این برنامه نکات زیر را می توان ذکر نمود:

• مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک نیاز به مدرک زبان ندارد.

• هیچ محدودیت سنی در این برنامه وجود ندارد.

• برای اقدام به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کبک کانادا نیاز به مدرک تحصیلی ندارید.

• متقاضی نیاز به ۲ سال سابقه مدیریتی در ۵ سال گذشته دارد.

• هزینه های دولتی این برنامه سنگین و ۱۰ هزار دلار کانادا می باشد.

• متقاضی باید نشان دهد که حداقل ۱٫۶ میلیون دلار کانادا دارایی دارد که آن را به صورت قانونی بدست آورده است.

• متقاضی نیز به انجام مصاحبه حضوری در سفارت کانادا دارد و البته مصاحبه به صورت فارسی برگزار می شود

• پروسه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک بعد از سپری حدود ۲ سال به سرانجام می‎‌رسد.

یکی از مهمترین مزیت های این برنامه این است که همانند برنامه کار آفرینی منیتوبا ، اقامت دائم شخص پس از ورود به کانادا صادر می شود و متقاضی و خانواده آنها می توانند در هر استانی در کانادا زندگی و کار کنند. همچنین متقاضی نیاز به زدن کسب و کار و یا استخدام کسی ندارد.

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید