ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای هلند - تور هلند - فرانسه
مدارک مورد نیاز ویزای هلند

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که هلند از سال ۱۹۹۵ به اتحادیه شینگن ملحق شد و در همین سال هم بود که به عضویت اتحادیه اروپا نیز درآمد. اگر تمایل به اخذ ویزای شینگن هلند را دارید، باید قبل از هرگونه اقدامی، هدف از سفر و طول مدت مسافرت خود را مشخص کنید و در نهایت به آماده سازی مدارک مورد نیاز ویزای شینگن اقدام نمایید.

نکته: لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود و جهت اخذ ویزای هلند در مدارک ارائه شده نیازی به مهر وزارت امورخارجه و تاییدیه دادگستری نمی باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

۱ . معرفی نامه خطاب به سفارت هلند به زبان انگلیسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی یا شرکت خصوصی که در آن مشغول به کار می باشید ،حاوی اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی متقاضی، پست سازمانی وی در شرکت، دلیل و زمان سفر (به همراه یک نسخه کپی از آن).

۲ . اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ برگشت تور امضا شده ( به همراه کپی از صفحات اول و دوم و سوم و چهارم) و کپی از ویزاهای شنگن قبلی، ویزای کانادا، آمریکا، استرالیا و انگلستان در صورت دارا بودن و اصل پاسپورت قبلی

۳ . ۲ قطعه عکس ۴ * ۳/۵ کاملاٌ جدید ، ۷۰% چهره سر شانه به بالا رنگی با زمینه سفید و بدون لبخند از روبرو متفاوت با پاسپورت و ویزاهای شینگن قبلی

۴ . اصل شناسنامه و ترجمه تمام صفحات شناسنامه

مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از:

۱ . اصل سابقه بیمه شخص، ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی و لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر به انضمام اصل فیش پرداختی سبز یا آبی رنگ به سازمان تامین اجتماعی مربوط به ۶ ماه آخر با ترجمه

اعضای هیات مدیره شرکتها :

اصل روزنامه رسمی تاسیس به همراه آگهی آخرین تغییرات (و کپی از آنها ) و لیست بیمه خود و پرسنل با ترجمه به زبان انگلیسی

کارمندان بخش خصوصی:

اصل روزنامه رسمی شرکت به همراه آگهی تاسیس و آخرین تغییرات.(به همراه کپی از آنها ) و لیست بیمه ۶ ماه آخر به همراه فیش های پرداختی بیمه با ترجمه به زبان انگلیسی

صاحبان حرف و مشاغل آزاد :

اصل جواز کسب یا اصل پروانه بهره برداری یا اصل کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.(به همراه کپی از آنها ) و لیست بیمه خود و پرسنل با ترجمه به زبان انگلیسی

کادر پزشکی :

اصل کارت نظام پزشکی و پروانه مطب (به همراه کپی ) و لیست بیمه پرسنل با ترجمه به زبان انگلیسی

مهندسین :

اصل پروانه اشتغال و اصل کارت نظام مهندسی به همراه روزنامه رسمی و لیست بیمه خود و پرسنل با ترجمه

اعضای هیات علمی دانشگاه :

اصل کارت پرسنلی و اصل حکم استخدامی و فیش حقوقی. (با ترجمه به زبان انگلیسی)

کارمندان دوایر دولتی:

اصل کارت پرسنلی و اصل حکم استخدام و فیش حقوقی و لیست بیمه (با ترجمه به زبان انگلیسی)

دانشجویان و دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی یا دانش آموزی با ترجمه به زبان انگلیسی

بازنشستگان دوایر دولتی:

اصل کارت یا حکم بازنشستگی و فیش حقوقی (با ترجمه به زبان انگلیسی)

نکات مهم در مورد ویزای هلند :

الف) پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی به نام مسافر مربوط به ۳ ماه گذشته با مانده حساب بالای ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضا بانک مربوطه (پرینت را حداکثر یک هفته قبل از رفتن به سفارت تهیه نمایید)

ب) ارائه سند مالکیت که به نام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد.( با ترجمه به زبان انگلیسی)

ج) در صورت سفر فرزند زیر ۱۸ سال با یکی از اولیا، موافقت محضری پدر یا مادری که در ایران می ماند جهت خروج فرزند از کشور و همچنین گواهی امضا برای سفر به هلند ضروری می باشد در این رضایت نامه تاریخ سفر و اسم کشور باید ذکر شود و سپس ترجمه شود، امضای فرم درخواست فرزندان زیر ۱۸ سال توسط پدر و مادر الزامی است.

د) حداقل زمان لازم برای رسیدگی به درخواست روادید ۱۴ روز می باشد که در این ۱۴ روز اصل پاسپورت شما نزد سفارت می ماند و نمی توانید سفر خارجی دیگری داشته باشد، لطفا جهت برنامه ریزی این موضوع را مد نظر داشته باشید.

مشاوره در خصوص ویزای شینگن

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیبشتر میتوانید با ما در تماس باشید و از مشاوره کارشناسان حرفه ای و مجرب ما در زمینه ویزای شینگن و رفع ریجکتی آن بهره مند شوید. ما بهترین ها را به شما پیشنهاد خواهیم کرد.

۰۲۱-۸۸۷۲۷۲۴۰

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید