ورود
ثبت نام
منوی سایت
مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

نکته: کلیه مدارک جهت اخذ ویزای فرانسه با ترجمه و بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

۱) اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد)
. مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .

۲) ۳ قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک. ابعاد صورت باید ۳۲٫۵ میلیمتر باشد. (۸۰درصد صورت باید مشخص باشد)

۳) اصل و ترجمه شناسنامه.

۴) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر .
. در صورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می باشد .
. در صورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.
ب ) سپرده های بانکی:
. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد .
. باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

مطلب مشابه:  ویزای شینگن فرانسه

۵) اصل سند مالکیت و کپی از صفحات

۶) اصل مدارک شغلی:
الف) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .
ب) وکلا : پروانه وکالت .
ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه .
د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر .
ه) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
و) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) .

       . جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

مطلب مشابه:  ویزای شینگن فوری و تضمینی

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .

۸) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.
. حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .
. اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .
 . چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.

نکته: لازم به ذکر است کپی مدارک جهت اخذ ویزای فرانسه باید بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

پرواز آرام آبی با کادری مجرب در زمینه اخذ انواع ویزای مولتی شینگن و کانادا حضوری فعال و بسیار قدرتمند دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای شینگن و کانادا با کادر توانمند پرواز آرام آبی تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱-۸۸۷۲۷۲۴۰

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید