ورود
ثبت نام
منوی سایت
مدارک مورد نیاز ویزای سوئیس

نکته: جهت اخذ ویزای سوئیس کلیه ترجمه ها بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

 

مدارک مورد نیاز ویزای سوئیس

۱ ) اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود (ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد)

الف ) مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .

۲) ۳ قطعه عکس ۴ * ۶ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک .

۳) اصل و ترجمه شناسنامه .

۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .

الف) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .
ب ) سپرده های بانکی .
*ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر بین الملل قابل قبول می باشد .
*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت .

۶ ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .
ب ) وکلا : پروانه وکالت .
ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه) و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .
د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، فیش حقوقی سه ماه آخر .
ه ) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) . *جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷ ) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .

۸ ) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .

• اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .

* چک رمزدار یا ضمانت نامه بانک حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

 
مشاوره رایگان در خصوص ویزای شینگن - رفع ریجکتی

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید