مدارک مورد نیاز ویزای سوئیس

2 دیدگاه
  1. سلام خدمت شما .بنده ۳۰سالمه و با توجه به اینکه در شغل های آزاد مختلفی برای دیگران کار کردم و شرکتی هم کار نکردم که بتوانم مدارک شغلی خواسته شده ازسوی سفارت سوییس ازجمله جواز کسب و یا اشتغال به کار را تهیه نمایم با توجه به اینکه خواهر بنده مقیم کشور سوییس هست و دعوت نامه معتبر دارم . حساب بانکی و سند ملکی هم میتوانم اراىه کنم راه حل شما برای اخذ ویزا با این شرایط من چیست .سپاسگزارم از اینکه بنده رو راهنمایی کنید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *