ورود
ثبت نام
منوی سایت
مدارک مورد نیاز ویزای اسپانیا | اخذ ویزای شینگن - پرواز آرام آبی
مدارک مورد نیاز ویزای اسپانیا

جهت اخذ ویزای اسپانیا ، کلیه مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه شوند. در ادامه به مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا جهت اخذ ویزای شینگن اشاره می کنیم.

مدارک مورد نیاز ویزای اسپانیا

۱) اصل و ترجمه گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد )

الف) مدت اعتبار حداقل ۱ سال  از تاریخ ورود .

۲) ۳ قطعه عکس ۴ * ۳  رنگی، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک.

۳) اصل و ترجمه اسپانیایی شناسنامه

۴) اصل  و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .

الف) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .

* در صورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می باشد .

* در صورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.

ب ) سپرده های بانکی .

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد .

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر  ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت .

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی به زبان اسپانیایی :

الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .

ب ) وکلا : پروانه وکالت .

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه)  و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت

 اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .

د) بازنشسته ها  : ارائه حکم بازنشستگی ، فیش حقوقی سه ماه آخر .

ه ) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه  اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی  ، لیست بیمه

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی  ، لیست بیمه

ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمان ، اساتید و اعضاء  هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) .

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .

۸)  ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .

*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانک حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

هماهنگی جهت ویزای اسپانیا : آقای مصطفی داداشی
تلفن: ۸۸۷۲۷۲۴۰ – ۸۸۸۸۶۵۷۱

 مشخصات تماس پرواز آرام آبی

مشاوره رایگان در خصوص ویزای شینگن - رفع ریجکتی

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید