ورود
ثبت نام
منوی سایت
مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

*ترجمه ها بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند .

۱) اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد )

• مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .

۲) ۲ قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک .
۳) اصل و ترجمه شناسنامه.
۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

• حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .

• سپرده های بانکی .

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد .
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت .
۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

• پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .

• وکلا : پروانه وکالت .

• مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه) و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .

• بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، فیش حقوقی سه ماه آخر .

• مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه

• در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه

• دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) .

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .
۸) اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .
*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .
* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .
*ضمانت نامه بانک حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۵۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید