ورود
ثبت نام
منوی سایت
ویزای استرالیا
مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا

متقاضیان ویزای استرالیا برای دریافت و اخذ ویزا باید مدارک زیر را آماده کرده و در هنگام مراجعه به سفارت استرالیا در تهران ارائه دهند. همچنین برای اطلاع از تعرفه و هزینه ویزای سفارت استرالیا میتوانید مطلب هزینه ویزا را مطالعه فرمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا

مدارک لازم جهت ویزای استرالیا شامل موارد زیر می باشد:

۱) اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد )

الف ) مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .

۲) یک قطعه عکس ۴ * ۶ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک .
۳) اصل و ترجمه شناسنامه
۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .
الف) حسابهای جاری : کارکرد شش ماه اخیر .

* در صورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب ۴ ماه اخیر کافی می باشد.

ب ) سپرده های بانکی .

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر بین الملل قابل قبول می باشد .
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت .

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .
ب ) وکلا : پروانه وکالت .
ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه) و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .

*ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری الزامی است.

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، فیش حقوقی سه ماه آخر .
ه ) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه
ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) .
*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷ ) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .
۸ ) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .

۹ ) اصل و ترجمه کارت پایان خدمت و یا معافیت ( برای متقاضیان ۱۸ تا ۵۰ ساله ).

* در صورت نیاز ، حضور افراد بالای ۶ سال در سفارت الزامی می باشد.
* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .
* چک رمزدار یا ضمانت نامه بانک حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

 

هماهنگی و مشاوره جهت ویزای استرالیا :

آقای مصطفی داداشی

۰۱۲-۸۸۷۲۷۲۴۰

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید