ورود
ثبت نام
منوی سایت
راهنمای تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

گام نخست برای اخذ ویزای شینگن و درخواست هرگونه ویزا اعم از توریستی، کار، اقامت و… از سفارت های مختلف، این است که ابتدا باید فرم‌های درخواست مربوطه (Application Form) را از طریق اینترنت و یا مراجعه به سفارتخانه‌ی مربوطه دریافت کنید. تکمیل صحیح این فرم بسیار حائز اهمیت است. توجه داشته باشید در صورت پاسخ اشتباه به یک سوال سفارت به راحتی پرونده را رد (ریجکت) خواهد کرد. تمامی سفارتخانه‌ها فرم‌های مخصوص به خود را دارند که شما بایستی آن را دریافت نموده و پس از پاسخ به تمامی سوالات آن در وقت مقرر به سفارت تحویل دهید. تمام کشورهای عضو پیمان شینگن  (Schengen) از فرم درخواست ویزای شینگن واحدی استفاده می‌کنند.

راهنمای تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

در ادامه نحوه‌ی تکمیل کردن این فرم درخواست ویزای شینگن را توضیح خواهیم داد. با ما همراه شوید. در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر با تلفن ۸۸۷۲۷۲۴۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

دانلود فرم درخواست ویزای شینگن

لطفا به موارد که در داخل عکس مشخص شده است، در هنگام پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن توجه کنید.

راهنمای تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

 

راهنمای پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن :

در جدول زیر میتوانید نحوه‌ی تکمیل کردن فرم درخواست ویزای شینگن را ملاحظه فرمایید.

۱ نام خانوادگی نوشتن نام خانوادگی دقیقا مانند آنچه که بر روی پاسپورت شما درج شده باشد.
۲ نام خانوادگی در هنگام تولد نوشتن نام خانوادگی در هنگام تولد اگر با نام خانوادگی کنونی شما متفاوت است.
۳ نام کوچک نوشتن نام خود دقیقا مانند آنچه که بر روی پاسپورت شما ثبت شده باشد.
۴ تاریخ تولد نوشتن دقیق تاریخ تولد میلادی بر حسب روز – ماه – سال
۵ مکان تولد نوشتن نام مکانی که در هنگام تولد در آنجا به دنیا آمده‌اید.
۶ کشور محل تولد نوشتن نام کشوری که در آنحا به دنیا آمده‌اید.
۷ تابعیت فعلی و تابعیت در بدو تولد تابعیت فعلی تابعیتی است که در پاسپورت شما ثبت شده و تابعیت در بدو تولد همان ملیت در هنگام تولد است.
۸ جنسیت گزینه مناسب را پر کنید.
۹ وضعیت تأهل گزنیه مناسب را پر کنید. اگر هیچ کدام از گزینه‌ها شامل شما نمی‌شود، گزنیه دیگر را پر کنید. دقت داشته باشید که به طور خلاصه و در چند کلمه توضیحی در مورد آن بدهید.
۱۰ اگر فرم برای افراد صغیر باشد… نوشتن اطلاعات مربوط به والدین یا قیم قانونی کودک
۱۱ شماره ملی البته برخی از سفارت خانه ها شماره شناسنامه را می‌خواهند. می‌توانید آن را خالی بگذارید، ولی بهتر است که براساس اطلاعات پاسپورت آن را پر کنید
۱۲ نوع گذرنامه پر کردن گزینه مناسب. توجه داشته باشید که اکثر افراد باید گزینه ” گذرنامه عادی” را پر کنند.
۱۳ شماره پاسپورت نوشتن دقیق و دقیقا مرتبط با آنچه که بر روی پاسپورت شما درج شده باشد.
۱۴ تاریخ صدور پاسپورت درج تاریخی که پاسپورت شما در آن صادر شده است.
۱۵ تاریخ انقضای پاسپورت درج تاریخ دقیقی که پاسپورت شما در آن انقضا می‌یابد.
۱۶ نام مقامی که پاسپورت شما را صادر کرده است می‌توانید آن را خالی بگذارید، ولی بهتر است که با توجه به اطلاعاتی که در پاسپورت شما ثبت شده، آن را پر نمایید.
۱۷ آدرس خانه و ایمیل شخصی نوشتن آدرس منزل- درج ایمیل آدرس معمولا لازم نیست.
۱۸ شماره تلفن نوشتن شماره منزل، توجه داشته باشید که بهتر است که شماره موبایل خود را نیز بنویسید.
۱۹ شغل کنونی نوشتن شغل کنونی، حتی اگر خانه دار، دانشجو و یا بازنشسته هستید، آن را درج نمایید.
۲۰ نام کارفرما

مشخصات کارفرما، آدرس، شماره محل کار. اگر محصلید نوشتن آدرس دقیق و شماره تلفن موسسه آموزشی محل تحصیل

۲۱ هدف اصلی از سفر پر کردن گزینه مناسب مرتبط با انگیزه اصلی شما از سفر
۲۲ کشورهای اصلی سفر نوشتن نام کشورهایی که در طول مدت سفر قصد سفر بدانجا را دارید.
۲۳ اولین کشور مقصد نوشتن اولین کشور مقصد عضو شنگن که قصد سفر بدانجا را دارید. توجه داشته باشید از هر سفارتی که اقدام برای ویزای شنگن می‌کنید، باید نام آن کشور را به عنوان اولین کشور مقصد پر نمایید.
۲۴ پر کردن گزینه‌ی مربوط به دفعات ورود مورد درخواست پر کردن گزینه مناسب با توجه به درخواست شما
۲۵ مدت زمان در نظر گرفته شده برای اقامت، ترانزیت با ذکر روزها درج دقیق تعداد روزهایی که قصد اقامت در محدوده شنگن را دارید.
۲۶ ویزاهای قبلی شنگن اگر در سه سال اخیر موفق به اخذ ویزای شنگن شده باشید، گزینه مناسب را پر کنید و ذکر دقیق تاریخی که ویزای شما در آن صادر شده باشد الزامی است، در غیر این صورت گزینه “نه” را انتخاب نمایید.
۲۷ انگشت‌ نگاری‌ های قبلی اگر در سه سال اخیر انگشت‌نگاری شده باشید، گزنیه مناسب را پر نمایید، و در صورتی که تاریخ انگشت‌نگاری خود را به یاد دارید، آن را درج نمایید.
۲۸ مجوز ورود به کشور مقصد نهایی در صورتی که درخواست ویزای ترانزیت از محدوده شنگن کرده باشید، باید نام کشور مقصد خود را درج نمایید، ذکر اینکه از کجا ویزای شما صادر شده باشد و تاریخ شروع و پایان ویزای (کشور مقصد) الزامی است.
۲۹ تاریخ در نظر گرفته شده در محدوده شنگن ذکر تاریخی که قصد ورود به محدوده شنگن را دارید.
۳۰ تاریخ خروج از محدوده شنگن ذکر تاریخ دقیقی که منطقه شنگن را ترک خواهید کرد.
۳۱ نام و نام خانوادگی … اگر از طرف شخص یا سازمانی دعوت شده باشید، نام کوچک و خانوادگی شخص دعوت‌کننده الزامی است.

در صورتی که دعوت نامه‌ای ندارید، ذکر نام هتل و یا اقامتگاه‌های موقت خود در محدوده شنگن اجباری است.

درج شماره تلفن یا شماره فاکس هتل یا هتل‌هایی (اقامتگاه‌ها) که قصد ماندن در تاریخ مد نظر در آن‌ها را دارید.

۳۲ نام و آدرس … نام و آدرسی شرکت یا سازمانی که شما را دعوت کرده است.

شماره تلفن یا فکس سازمان‌ یا شرکتی که شما را دعوت کرده است.

نام و آدرس شخص دعوت‌کننده.

۳۳ هزینه‌های اقامت … درج گزینه “خود فرد متقاضی” یا “اسپانسری” که هزینه سفر شما را پوشش می‌دهد.
۳۴ مشخصات فردی … ذکر نام و نام خانوادگی، تابعیت، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا کارت شناسایی، فردی از اعضای خانواده شما، اگر شهروند اتحادیه اروپا یا یکی از کشورهای منطقه اقتصادی و یا سوئیس ‌باشند.
۳۵ نسبت خانوادگی … اگر فردی از خانواده شما، شهروند یکی از اتحادیه اروپا، کشورهای منطقه اقتصادی و یا سوئیس ‌باشند، گزینه مناسب مربوطه را پر نمایید.
۳۶ محل و تاریخ درج نام شهری که فرم شنگن را در آن پر کرده‌اید به همراه ذکر تاریخ الزامی است، نیازی نیست که این تاریخ با تاریخ روز محاسبه شما یکی باشد.
۳۷ امضا … اگر فرم مربوط به کودکی صغیر باشد، امضا والدین یا قیم قانونی کودک در این قسمت الزامی است.
از این نکته اطلاع دارم که … رد درخواست ویزا، موجب استرداد وجه و هزینه ویزای شینگن پرداختی نیست.

در صورت درخواست ویزای مالتی‌پل از بیمه درمانی که هزنیه‌های درمان اورژانسی من را در خاک شنگن در اولین ورود و همچنین دفعات بعدی پوشش دهد.

امضای نهایی … محل و تکمیل فرم ویزا که باید منطبق با بند ۳۶ باشد و اگر فرم برای کودکان پر شده باشد باشد، امضای والدین کودک با سرپرست قانونی وی در مکان مربوطه الزامی است.

 

مشاوره رایگان در خصوص ویزای شینگن - رفع ریجکتی

Print Friendly, PDF & Email
مطلب مشابه:  بوداپست مجارستان

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید