ورود
ثبت نام
منوی سایت
سوالات رایج در مورد ویزای کانادا و ورود به کانادا

سئوالات متداول ویزای کانادا برای ورود به کانادا

سئوالات متداول در مورد ورود به کانادا

۱) چه مدت می توان در کانادا بعنوان توریست اقامت داشته باشیم؟

اغلب توریستها مجاز به ماندن بمدت ۶ ماه از روز اول ورود به کانادا هستند. اگر مصاحبه کننده ماندن کمتر از ۶ ماه را مجاز بداند در پاسپورت شما تاریخ روزی که مجبور به ترک کانادا هستید تعیین خواهد شد اگر شما بیشتر از مدت تعیین شده مجاز به ماندن باشید می بایست برای تمدید آن حداقل ۳۰ روز قبل از آخرین خروج برای کانادا اقدام کنید.

۲) شخصی که دارای پاسپورت دیپلمات هست آیا برای ورود به کانادا نیاز به ویزای توریستی دارد؟

افراد دیپلمات نیز برای ورود به کانادا نیاز به ویزای کانادا دارند هر چند که ممکن هست از پرداخت هزینه های ویزا معاف باشند.

۳) چه تفاوتی میان ویزای سینگل و مالتیپل وجود دارد؟

تفاوت اصلی بین این دو نوع ویزا وجود دارد، سینگل ویزای ورود به کانادا برای یک مرتبه و مالتی پل (ویزای مولتی کانادا) مجوز چندین بار ورود می باشد.

 

مطالب مشابه  ویزای ۵ ساله کانادا (ویزای مالتیپل)

 

۴) کدام نوع ویزا را می توان داشته باشیم؟

شما نیازی به انتخاب ندارید اگر شرایط ویزای مالتیپل را داشته باشید بصورت خودکار برای شما لحاظ خواهد شد و فرم درخواست شما ملاحظه می شود و ویزای شما بر اساس شرایط و موقعیت شما صادر خواهد شد.

 

ویزای مالتیپل کانادا

این نوع ویزا به شما اجازه ورود به کانادا برای ۶ ماه در سال و هر چند بار ورود که می خواهید می دهد و می توان برای بیشتر از ۱۰ سال اعتبار داشته باشد در حدی که پاسپورت شما اعتبار دارد و تاریخ اعتبار منقضی نشده باشد و بر اساس اعتبار پاسپورت مدت کمتری اجازه داده می شود در هر صورت شما موظف به تمدید به اعتبار پاسپورت قبل از ورود به کانادا هستید.

 

ویزای سینگل کانادا

این نوع ویزا به شما مجوز ورود به کانادا برای یکبار می دهد. در شرایط ذیل برای شما ویزای یکبار ورود صادر می شود:

• در زمان معافیت سربازی برای یک دیدار اداری با ملیت خارجی

• شرکت در یک مراسم مخصوص در کانادا

 

مطالب مشابه  روشهای اخذ اقامت و مهاجرت به کانادا

 

۵) کسیکه بدون همسر و با بچه کوچک سفر می کند چه مدارکی نیاز دارد؟

• رضایتنامه محضری از پدر یا مادر که حضانت فرزند را بعهده دارد و همراه فرزند نیست.

• کپی شناسنامه فرزند

۶) شخصی که دارای گرین کارت آمریکا هست آیا نیازی به ویزای کانادا برای ورود دارد یا می تواند از کارت سیتی زنی آمریکا برای ورود به کانادا استفاده کند؟

فردی که دارای کارت سیتی زنی هست نیازی به ویزای کانادا ندارد چه از طریق هوایی و یا چه از طریق زمینی ،کسیکه بصورت هوایی به کانادا سفر می کند موظف به ارائه وضعیت اقامتی خود در آمریکا دارد همینطور ارائه پاسپورت معتبر که برای eTA (مجوز سفر الکترونیکی)، اقدام کرده است. پلیس های مرزی کانادا هنگام ورود شما به خاک کانادا وضعیت اقامتی شما را بررسی می کنند. اگر بصورت دریایی یا زمینی از آمریکا به کانادا تشریف می برید شما صرفاً نیاز به ارائه گرین کارت خود هستید.

۷) شخصی که برای اقامت دائم کانادا درخواست داده و این درخواست در مرحله انجام هست آیا می تواند بعنوان توریست به کانادا برود و در آنجا منتظر ویزای اقامت بماند؟

شما می توانید به کانادا بعنوان توریست سفر کنید قبل از اینکه اقامت دائمتان تائید شود هر چند که ما قویاً به شما توصیه می کنیم که برای ماندن در کانادا برنامه ریزی دقیق داشته باشید تا وضعیت اقامتتان روشن شود.

توجه داشته باشید داشتن ویزای معتبر ضمانت شما برای ورود به کانادا نیست، این پلیس های مرزی هستند که تصمیم برای ورود شما به کانادا و مدت ماندن شما در خاک آنجا را می گیرند.

۸) اگر فردی در حین ماندن در کانادا بعنوان توریست دچار بیماری یا سانحه شود آیا دولت کانادا هزینه های پزشکی فرد را تقبل می کند؟

دولت کانادا هیچگونه هزینه ای برای خدمات پزشکی توریست‌ها پرداخت نمی کند و شخص می بایست قبل از ورود به کانادا خودش را بیمه کند تا بتواند هزینه ای درمانی را پوشش دهد.

 

مشاوره رایگان در مورد ویزای کانادا

Print Friendly, PDF & Email

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید