ورود
ثبت نام
منوی سایت
اخذ ویزای مولتی کانادا

ویزای کانادا | ویزای مولتی کانادا

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا :

اصل پاسپورت با حداقل یکسال اعتبار
۲ قطعه عکس، سند مالکیت، تمکن مالی حداقل یکصد میلیون تومان
مدارک شغلی و تحصیلی معتبر
کپی شناسنامه و سند ازدواج (در صورت تاهل)
(مدارک بایستی ترجمه رسمی و تایید دادگستری گردد.)

ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا که در چک لیست ویزای توریستی کانادا معرفی شده اند :

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • شناسنامه متقاضی
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
    • ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی
  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )
  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
  • اظهار نامه ثبت شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
  • آخرین برگه مالیاتی شرکت
  • (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
  • مدارک دعوت کننده
    • ۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
      • حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
      • حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
    • ۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
    • ۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
    • ۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
    • ۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
    • ۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)

توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

هماهنگی جهت ویزای مولتی کانادا: سرکار خانم یکتا و آقای داداشی
تلفن: ۸۸۷۲۷۲۴۰ – ۸۸۸۸۶۵۷۱

 مشخصات تماس پرواز آرام آبی

Print Friendly, PDF & Email

مطالب مرتبط

مطلب مشابه:  پاریس در گذر زمان

عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از آفر های ویژه مطلع می شوید